Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Het bedrijf

BMI Hijsgereedschap is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van hef- en hijsmiddelen. Wij zijn betrokken, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en staan garant voor goede service.
 
We presenteren u een compleet verkoop programma met een diversiteit aan producten en uiteenlopende capaciteiten. We zijn oficieel dealer van Delta, Kito, Red Rooster, Meiller, Zarges, Kratos Safety, Feltes.
 
Het verhuur assortiment omvat meer dan de standaard gereedschappen om juist aan specifieke vragen en toepassingen te kunnen voldoen.
 
We verzorgen de verplichte jaarlijkse keuring hijsgereedschap, valbeveiliging, NEN 3140 en draagbaar klimmaterieel en bovenloop kranen.
 
 

BMI Hijsgereedschap is al jaren leverancier van alle soorten hijsgereedschap. We zijn een bedrijf met betrokkenheid, hebben een goede prijs / kwaliteitverhouding en staan garant voor goede service. Sinds kort is het assortiment flink uitgebreid voor een beter totaalaanbod. De nieuwe merken zijn Delta Hoist, Hef en hijsgereedschap - Kratos Safety, Valbeveiliging - Kito takels - Zarges, ladders en trappen - AllScales, Unsters en weegschalen - Feltes, aluminium portaal - Bomaco, pallethaak en klemmen.

Ons leveringsprogramma omvat naast een breed scala van moderne hef- en hijsgereedschappen die gebruiksgemak combineren met strenge veiligheidseisen ook een uitbreiding naar Takels, Veiligheid, Meetgereedschap en Sjormiddelen.

Door de bundeling van de activiteiten Verhuur, Verkoop, Keuringen en Service richten we ons op de zakelijke markt voor zowel de kleine zelfstandige als de grote ondernemer.

Ons bedrijf, gevestigd in Heesbeen. Kan door zijn centrale ligging een snelle levering garanderen voor Nederland, België en Duitsland.

 

Huren of kopen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de beste optie voor uw situatie te kiezen. Contact.