Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Kettingtakel elektrisch

Vind bij BMI Hijsgereedschap een kettingtakel die elektrisch werkt én die past bij uw onderneming. In ons veelzijdige aanbod vindt u gegarandeerd het product waar u naar op zoek bent. U bekijkt het assortiment eenvoudig online, waar u ook het gewenste product kunt bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de verkoop als de verhuur van uw elektrische kettingtakel.


 

Een kettingtakel die elektrisch werkt met de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Wij vinden het belangrijk dat u veilig te werk gaat als u een elektrische kettingtakel gaat gebruiken. Daarom verzekeren wij u van producten die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Al jarenlang zijn we actief op het gebied van hijs- en hefmiddelen en daarom weten wij u de kwaliteit te bieden die u verdient. En dat alles voor een eerlijke prijs!

 

Bestel het product eenvoudig online

Wanneer u een kettingtakel wilt bestellen die elektrisch werkt, doet u dit bij ons heel eenvoudig online. U plaatst het product in uw winkelwagen en rondt de bestelling af. Na de betaling zorgen wij ervoor dat de elektrische kettingtakel binnen twee werkdagen bij u geleverd wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om de elektrische kettingtakel op afspraak op te halen.

 

Meer weten? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een handtakel, een takel op lucht of een kettingtakel die elektrisch werkt van BMI Hijsgereedschap? En wilt u meer informatie over het product? Wij horen dit graag van u! Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door ons te bellen via +31(0)416 661913. Wij vertellen u graag meer over onze producten.


 

Andere interessante pagina's:
Valbeveiligingen | Takels en lieren | Vonkvrije loopkat