Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Lucht kettingtakel

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een pneumatische of door lucht aangedreven kettingtakel zet u in voor werkzaamheden in zware industrieën zoals offshore, scheepvaart, scheepsreparatie en de chemie. BMI Hijsgereedschap biedt u altijd de juiste kettingtakel op lucht om uw projecten tot een goed einde te brengen. Of u dit gereedschap nu wilt huren of kopen, wij helpen uw bedrijf direct op weg!

 

Een op lucht aangedreven kettingtakel is essentieel voor de gevoelige hijstaken

Een takel op lucht kenmerkt zich door een grote hefkracht, gezien in verhouding tot de grootte van de constructie. Ook heeft een takel op lucht een variabele hijssnelheid, die ongetrapt geregeld kan worden. Dankzij de geleidelijke start- en stopfunctie geven pneumatische kettingtakels geen schokbewegingen tijdens het starten en stoppen met hijsen. Ideaal voor gevoelige lasten die weinig resistent zijn tegen schokken! BMI Hijsgereedschap is uw partner voor het leveren van een takel op lucht die perfect aansluit bij uw werkzaamheden.

 

Huur uw kettingtakel bij ons bedrijf

Wilt u voor een bepaalde periode een kettingtakel op lucht huren of wilt u deze aanschaffen voor uw bedrijf? Neemt u in beide gevallen dan contact met ons op om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door ons te bellen op +31(0) 416 661913. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Andere interessante pagina's:
Rateltakel | Hijsbanden kopen | Elektrische takel 500 kg