Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Elektrische hijslier

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Met een elektrische hijslier verplaatst u eenvoudig zware goederen of objecten. Omdat dit gereedschap gebruikmaakt van katrollen, wordt de zware last verspreid over een groter oppervlak. Wilt u voor uw project een hijslier aanschaffen die elektrisch gedreven is? Dan moet u bij BMI Hijsgereedschap zijn. Wij zijn uw specialist op het gebied hef- en hijsmiddelen. Met een veelzijdig aanbod aan kwaliteitsartikelen zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Zowel voor het kopen als huren van (elektrisch) hef- en hijsgereedschap – zoals een hijslier – kunt u bij ons terecht. Bovendien voeren wij jaarlijks keuringen uit op hijsmiddelen, valbeveiliging, NEN 3140 en draagbaar klimmaterieel. Zo bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid op de werkvloer.

 

Een elektrische hijslier die aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet

Al onze hijsmiddelen, zoals een elektrische hijslier, voldoen aan de Europese CE-normen. Hiermee wordt de betrouwbaarheid en het veilig werken met onze producten te allen tijde gewaarborgd. Al onze artikelen zijn voorzien van een certificaat waarmee ook de kwaliteit van onze hijsgereedschappen zwart op wit bevestigd is. U weet daarom zeker dat u kwalitatief hoogstaand elektrisch hijsgereedschap aanschaft wanneer u uw hijslier bij ons bestelt.

 

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze hijsgereedschappen zoals een elektrische hijslier, een elektrische kettingtakel of hijsbanden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u meer te vertellen over (elektrisch) hijsgereedschap, zoals een hijslier. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)416 661913 of door een e-mail te sturen naar info@hijsgereedschap.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u de artikelen te vinden die u nodig heeft.

 

Andere interessante pagina's:
Lucht kettingtakel | Takels en katrollen | Hijsbanden kopen