Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Elektrische hijslier

Een elektrische hijslier schaft u aan bij dé specialist op het gebied hef- en hijsmiddelen: BMI Hijsgereedschap. Met een veelzijdig aanbod kwaliteitsartikelen zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. U kunt hef- en hijsgereedschap bij ons zowel kopen als huren. Bovendien voeren wij jaarlijks keuringen uit als het gaat hijsmiddelen, valbeveiliging, NEN 3140 en draagbaar klimmaterieel. Zo bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid op de werkvloer. 


 

Een elektrische hijslier die aan alle kwaliteits-en veiligheidseisen voldoet

Al onze hijsmiddelen zoals een elektrische hijslier voldoen aan de Europese CE normen. Hiermee wordt de betrouwbaarheid en het veilig werken met onze producten te allen tijde gewaarborgd. Al onze artikelen zijn voorzien van een certificaat waarmee ook de kwaliteit van onze hijsgereedschappen zwart op wit bevestigd is. 

 

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze hijsgereedschappen zoals een elektrische hijslier? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31(0)416 661913 of stuur een mail naar info@hijsgereedschap.nl.  Wij staan u graag te woord!


 

Andere interessante pagina's:
Hefmagneet | Kettingtakel 1 ton | Pallethaak huren