Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Takels en katrollen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

BMI Hijsgereedschap heeft een breed aanbod aan verschillende takels en katrollen, ook voor de verhuur. Wij zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Houd onze website dus goed in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen!

 

Takels en katrollen huren of kopen

U kunt bij ons verschillende takels en katrollen huren of kopen. Of u kiest voor huren of voor kopen, hangt af van verschillende factoren. Onze deskundige medewerkers adviseren u hier graag over. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijk takels en/of katrollen nodig, dan is het een slimme keuze om deze te huren. Dan hoeft u namelijk geen grote investering te doen en u kunt deze direct af komen halen. Kiest u ervoor om takels en katrollen te kopen, dan heeft u keuze uit de volgende opties:

We hebben hand kettingtakels van 250 kg tot en met 20 ton, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. We hebben voor elk karwei de geschikte takel.

 

Contact met ons opnemen

Bent u op zoek naar specifieke takels en katrollen en kunt u deze niet vinden op de website? Of wilt u graag een vrijblijvende prijsopgaaf voor het huren of kopen van een kettingtakel? Of heeft u vragen over de verhuur van takels en katrollen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)416 661913. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

 


 

Andere interessante pagina's:
Elektrische lier 230v | Kraanunster | Explosieveilige takel