Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Elektrische takel 500 kg

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een elektrische takel of een kettingtakel 500 kg kunt u gemakkelijk online bestellen bij BMI Hijsgereedschap. Dan wordt het binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. Wij hebben namelijk een erg overzichtelijke webshop waarin u ongetwijfeld zult vinden wat u zoekt. Kunt u iets niet vinden? Dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder en adviseren u zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Een elektrische takel of een kettingtakel 500 kg gemakkelijk online bestellen

Bestelt u een elektrische takel of een kettingtakel 500 kg bij BMI Hijsgereedschap? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit hef- en hijsmiddelen van de beste merken; maar ook van klantvriendelijke service. Wij hebben een erg breed aanbod aan elektrische takels. Voor een elektrische takel 500 kg heeft u keuze uit:

  • Stage Electrische Kettingtakel Zwart
  • Delta Karwei Takel 203 Volt
  • Elektrische Kettingtakel 500 kg
  • Elektrische Takel-loopkat 500 kg

Uitleg en instructies

U kunt bij ons ook terecht voor de uitleg van de werking van een elektrische takel of een kettingtakel 500 kg en andere hef- en hijsmiddelen. Zo kunt u goed en veilig omgaan met het gereedschap en kunnen ongevallen voorkomen worden. We vertellen u ook graag meer over het onderhoud van de gereedschappen, zodat de levensduur verlengd kan worden. Voor meer informatie hierover of over de prijs kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)416 661913, of bestel onze producten online in onze webshop!

 


 

Andere interessante pagina's:
Kettingtakel 1 ton | Hijsmateriaal huren | Hijswerktuig