Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Hijswerktuig

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

U kunt een hijswerktuig huren bij BMI Hijsgereedschap. Wij zijn er namelijk voor de verkoop en verhuur van verschillende hijswerktuigen en toebehoren. Wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van hef- en hijsmiddelen en delen onze kennis graag met u. We staan voor u klaar met een vakkundige en klantvriendelijke service. Heeft u bijvoorbeeld vragen, of heeft u advies nodig over het juiste hijswerktuig? Dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u verder te helpen.

 

Een hijswerktuig huren of kopen bij BMI Hijsgereedschap

Het is bij BMI Hijsgereedschap mogelijk om een hijswerktuig te huren of te kopen. Heeft u tijdelijk een hijswerktuig nodig? Dan is huren een slimme oplossing. Het heeft namelijk verschillende voordelen. Zo doet u dus geen grote investeringen en kunnen bedrijfsstoringen vermeden worden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het hijswerktuig bij u te laten bezorgen of direct voor gebruik af te halen. Wij kunnen u vrijblijvend voorzien van een prijsopgaaf; zo worden de kosten van het huren van een hijswerktuig voor u inzichtelijk gemaakt. Uiteraard zijn al onze hijs- en hefmiddelen gecertificeerd en voldoen ze aan de strengste Europese CE eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. U bent bij ons dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

 

Hoe wij uw hijsgereedschap controleren

Naast het verschaffen van hijsgereedschap kunnen wij reeds aangeschafte takels en ander hefmaterieel ook voor u controleren. Dit essentiële onderhoud gebeurt volgens een vast stappenplan:

  • Wij checken uw hijsgereedschap visueel op zichtbare gebreken.
  • Wij doen een nameting en beproeven het gereedschap waar nodig.
  • Wij bestickeren het gereedschap met jaarkleur in aanloop naar de volgende keuring.
  • Wij plaatsen een nette administratie met keuringsrapport op uw klantportal.

Wilt u graag de resultaten van de keuring inzien? Logt u dan in op uw account. U kunt vervolgens doorklikken naar het klantportal. Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.

 

Gemakkelijk bestellen

Wilt u toch liever een hijswerktuig kopen, zoals een pallethaak of veiligheidsuitrusting voor werken op hoogte? Dat kan ook. U kunt deze gemakkelijk online bestellen en op elk gewenst adres laten leveren. Voor meer informatie over het huren of kopen van hef- en hijsmiddelen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)416 661913.


 

Andere interessante pagina's:
Duwloopkat | Elektrische loopkat met takel | Verrijdbare portaalkraan