Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Explosieveilige takel

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een explosieveilige takel waarin ATEX-materialen zijn verwerkt, bestelt u online bij dé leverancier van hijs- en hefmaterialen: BMI Hijsgereedschap. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een begrip als het gaat om hijsmaterialen, veilig werken en keuringen. Maak kennis met onze expertise en laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod hoogwaardige materialen en machines.

 

Explosieveilige takel onder alle omstandigheden

Wanneer u werkt in een explosiegevaarlijke omgeving is het bijzonder belangrijk dat u hiervoor het juiste materieel voor handen heeft. In een explosieveilige takel zijn ATEX-materialen verwerkt: deze geven geen vonken af en waarborgen daarmee een veilige werksituatie. Mocht u meer willen weten over onze explosieveilige materialen, dan staan wij u graag te woord. Wij stellen alles in het werk om uw veiligheid en die van uw collega’s te garanderen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Kortom, door een explosieveilige takel aan te schaffen, zorgt u voor een veilige werkomgeving. Neem voor meer informatie over onze producten gerust contact met ons op. Wij hebben naast een explosieveilige takel ook spankettingen of treklieren. Contact opnemen doet u door een e-mail te sturen naar info@hijsgereedschap.nl, door te bellen naar +31(0)416 661913 of door ons contactformulier in te vullen. Ons team staat voor u klaar!

 


 

Andere interessante pagina's:
Kettingtakel huren | Pneumatische takel | Lucht kettingtakel