Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Spankettingen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Spankettingen zijn er voor het veilig zekeren van zware ladingen. Als u dus regelmatig zware lasten vervoert, is het verstandig om spankettingen aan te schaffen. Bij BMI Hijsgereedschap koopt en huurt u diverse hef- en hijsgereedschap. Wij staan voor veiligheid en een lage prijsgarantie. Uiteraard moet uw veiligheid wel gewaarborgd worden en daarom worden onze producten altijd gecontroleerd én geproduceerd via de veiligheidsnorm EN 12195-3. Zo weet u zeker dat uw ladingen op een veilige manier worden vervoerd.

Spankettingen koopt u bij ons voor veilig transport

Wij specialiseren ons al jaren in de verkoop van hef- en hijsmiddelen, waaronder de spankettingen. U bestelt uw product eenvoudig in onze webshop en wij leveren zo snel mogelijk. Tevens zijn wij een verhuur. Wilt u maar tijdelijk gebruik maken van onze producten? Dan is dit een goede oplossing. U huurt uw producten bij ons per week. Onze spankettingen zijn onmisbaar in bijvoorbeeld de transportsector of logistiek. Door de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan, weten wij als geen ander een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Daarom zijn wij dé betrouwbare en onmisbare partner voor uw bedrijf. Uiteraard zijn wij ook uw partner op het gebied van andere gebruiksmiddelen, zoals:

Bestel uw spankettingen en profiteer van snelle levering

Wanneer u ervoor kiest om uw hijs- en hefgereedschap bij ons aan te schaffen, weet u zeker dat uw producten binnen twee werkdagen na betaling geleverd wordt. Wilt u ook profiteren van deze snelle levering? Bestel dan vandaag nog uw spankettingen of andere benodigdheden. Heeft u vragen over uw bestelling of over onze producten? Bel ons via +31(0)416 661913 en wij adviseren en informeren u graag.


 

Andere interessante pagina's:
Elektrische loopkat | Pneumatische takel | Het keuren van uw takel