Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Elektrische lier kopen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Als u een elektrische lier wilt kopen, bekijkt u onze webshop. Bij BMI Hijsgereedschap beschikken we over een flink uitgebreid assortiment vol hef- en hijsmiddelen. Wij verzekeren u te allen tijde van topmerken om u de hoogste kwaliteit te garanderen. Kwaliteit is echter niet het enige dat wij bieden, want u profiteert ook altijd van de scherpste prijzen bij het kopen van onder andere een elektrische lier. Is dat niet precies wat u wilt?

 

Een elektrische lier van de beste kwaliteit kopen bij de specialist

Een elektrische lier, die u bij ons kunt kopen, gebruikt u in combinatie met een kabel en wordt aangedreven door een motor. We hebben een breed aanbod van elektrische lieren en voorzien u graag van het juiste product. We hebben voornamelijk elektrische lieren beschikbaar in 230 volt of 400 volt, maar bij enkele producten is het ook mogelijk om deze in andere varianten te bestellen. Met onze jarenlange hijs- en hefervaring voorzien we u graag van een persoonlijk advies. Hierdoor maakt u een weloverwogen keuze uit ons ruime assortiment en kunt een elektrische lier naar wens kopen. U heeft bij ons de keuze uit onder andere gelijkstroomlieren, maar ook:

Bestel uw lier nu in onze webshop

Wij hebben een praktische en overzichtelijke webshop waarin u gemakkelijk een elektrische lier kunt kopen of huren. Deze wordt dan binnen enkele werkdagen bij u bezorgd, net als al het andere hef- en hijsgereedschap dat u bij ons koopt of huurt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonkubel of een kraanweegschaal? Bestel nu online al uw benodigdheden. Heeft u vragen? Bel voor meer informatie naar +31(0)416 661913, stuur een e-mail naar info@hijsgereedschap.nl of vul het contactformulier in.


 

Andere interessante pagina's:
Vonkvrije loopkat | Spanband ratel | Spankettingen