Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Elektrische loopkat

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wanneer u zware lasten wilt verplaatsen, biedt een elektrische loopkat uitkomst. In deze loopkat zit een elektromotor die de wielen van de loopkat aandrijft. Door deze elektromotor bent u van alle gemakken voorzien als het aankomt op het duwen of trekken van bepaalde lasten. Wilt u een elektrische loopkat bestellen voor uw project? Doe dit dan bij BMI Hijsgereedschap, waar u allerlei hef- en hijsmiddelen van de beste kwaliteit koopt. Wij blijven ons assortiment uitbreiden om u producten van de beste merken te bieden. U bent bij ons niet alleen verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een erg gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vragen en advies op het gebied van hijsgereedschappen. Wij zorgen er graag voor dat u een weloverwogen keuze maakt.

 

Welke elektrische loopkat voldoet aan uw wensen?

U koopt de beste elektrische loopkat natuurlijk bij BMI Hijsgereedschap. Wij verkopen namelijk alles op het gebied van hijsen, heffen en takelen en hebben hier dan ook al jarenlange ervaring in. Weet u niet wat de juiste elektrische loopkat voor u is, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag! U heeft bij ons de keuze uit een breed aanbod, onderverdeeld in twee soorten:

  • Loopkat met enkele hijs/rijsnelheid
  • Loopkat met dubbele hijs/rijsnelheid

U kunt bij ons ook terecht voor niet-elektrische loopkatten. Ook hierin hebben we een breed aanbod;

voornamelijk in duwloopkatten.

 

Online een loopkat bestellen

Bestel de loopkat van uw voorkeur gemakkelijk in onze webshop! Profiteer van onze klantvriendelijke service en gunstige prijs-kwaliteitverhouding wanneer u een elektrische loopkat bij ons aanschaft. U ontvangt uw bestelling al twee werkdagen na betaling. Voor meer informatie of voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0) 416 661913. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.


 

Andere interessante pagina's:
Hijslier 230v | Spanband ratel | Lucht kettingtakel