Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Hijsmateriaal huren

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bij BMI Hijsgereedschap kunt u niet alleen hijsmateriaal kopen, maar ook het huren van hijsmateriaal behoort tot de mogelijkheden. Het huren van uw materialen heeft vele voordelen wanneer u kiest voor ons bedrijf. Bij ons werkt u namelijk altijd met gecertificeerd hijsgereedschap, zodat u veilig te werk gaat. Grote investeringen zijn niet meer nodig, bedrijfsstoringen zijn verleden tijd en u kiest zelf de huurperiode van uw hijs- of hefgereedschap.

 

Diverse soorten hijsmateriaal huren

U kunt bij ons verschillende soorten hijsmateriaal huren. In de loop der tijd hebben wij namelijk een prachtig assortiment opgebouwd met een brede keuze uit verschillende hef- en hijsgereedschappen. We breiden ons assortiment steeds uit, ook voor de verhuur. U kunt bij ons onder andere de volgende typen hijsmateriaal huren:

 

Vraag een vrijblijvende prijsopgaaf aan

Wilt u graag hijsmateriaal huren? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgaaf aan. We stellen deze op aan de hand van de materialen die u graag wilt huren en de huurperiode. Wij denken graag met u mee over uw hijsproblemen en bieden u een goede oplossing. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft door ons te bellen via +31(0)416 661913. Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers informeren en adviseren u graag.

Andere interessante pagina's:
Pallethaak kopen | Hijslier 400v | Lucht kettingtakel