Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Hefmagneet

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Voor een sterke hefmagneet kunt u terecht bij BMI Hijsgereedschap. Wij zijn de expert in Nederland, België en Duitsland voor keuringen, verkoop en verhuur in industriële en professionele hijsgereedschappen.

 

Horizontaal en verticaal heffen

Bij BMI Hijsgereedschap kan zowel de kleine als grote ondernemer terecht voor een hefmagneet. De Delta permanente hefmagneten van BMI zijn snel en eenvoudig in te zetten als hulpmiddelen voor het verticaal of horizontaal heffen van ronde en vlakke stalen producten. De magneten zijn handgeschakeld en beschikken over een hefcapaciteit van 100 tot 6.000 kg. Bovendien is de bediening uitgerust met een snelle vergrendeling, een veiligheidsfactor van 3,5 en gekeurd conform de Europese regelgeving. Naast de hefmagneten kunt u bij ons ook terecht voor andere hijsgereedschappen zoals kettingwerk, unsters, pompwagens, takels, lieren en bevestigingsmaterialen.

 

Contactgegevens

Het direct bestellen of huren van een hefmagneet doet u eenvoudig en snel in onze online winkel. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u deskundig advies over de hef- en hijsmogelijkheden? Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer +31(0)416 661913 of stuur een e-mail naar; info@hijsgereedschap.nl.


 

Andere interessante pagina's:
Wormwiellier | Hijsgereedschap | Elektrische takel prijs