Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Elektrische loopkat met takel

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een elektrische takel loopkat van hoogwaardige kwaliteit koopt of huurt u bij BMI Hijsgereedschap. Al jarenlang houden wij ons bezig met de verkoop en verhuur van professionele hef- en hijsmiddelen. Als u voor uw bedrijf of onderneming gereedschap van deze categorie nodig heeft, bieden we u graag producten van de beste merken voor de laagste prijzen. Tevens voldoen al onze middelen, zoals de elektrische takel loopkat, aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief product in huis haalt, dat lange tijd meegaat.

 

Een elektrische takel loopkat veilig gebruiken

Mogen wij u binnenkort voorzien van een elektrische loopkat met takel? U schakelt ons ook in voor jaarlijkse keuringen. Deze bestaan uit vier hoofdonderdelen.  Zo weet u zeker dat u binnen uw onderneming veilig werkt. Zo wordt er een visuele inspectie gedaan van onze producten, zodat zichtbare gebreken boven water komen. Het gereedschap wordt nagemeten en eventueel beproefd. Vervolgens krijgt het gereedschap een jaarkleur met sticker voor de volgende keuring en wordt er een keuringsrapport opgesteld.

Wij leveren uw elektrische loopkat met takel door heel Nederland, België en Duitsland

BMI Hijsgereedschap is gevestigd in Heesbeen, Noord-Brabant. Omdat ons bedrijf zeer centraal ligt, garanderen wij een snelle levering voor zowel Nederland als België en Duitsland. Nadat u de betaling van uw product heeft voldaan, ontvangt u uw elektrische takel loopkat binnen twee werkdagen. Heeft u voor € 500,- of meer aan producten besteld? Dan profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending.

Neem contact op voor meer informatie

Wanneer u het product wilt aanschaffen of huren, bestelt u het gewenste product heel eenvoudig via de website. Wilt u meer weten over onze elektrische takel loopkat? Of heeft u vragen over een van onze andere producten, zoals een spanband met ratel? Of wilt u graag een elektrische takel kopen met 500 kilogram? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)416 661913, door een e-mail te sturen naar info@hijsgereedschap.nl of door het contactformulier in te vullen.

 

Andere interessante pagina's:
Explosieveilige takel | Takels en katrollen | Elektrische lier 230v