Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Treklier

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bij BMI Hijsgereedschap vindt u een treklier van de beste kwaliteit. Het is natuurlijk belangrijk dat u veilig kunt werken en kunt vertrouwen op het functioneren van uw product. Daarom koopt u een treklier bij BMI Hijsgereedschap; al onze hef- en hijsmiddelen en toebehoren zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen als het gaat om betrouwbaarheid en veiligheid.

Diverse treklieren

In onze webshop vindt u diverse soorten lieren. Naast de treklier vindt u bijvoorbeeld ook de:

Wij zijn graag uw leverancier op het gebied van hef- en hijsmiddelen en leveren altijd kwaliteit. Tevens profiteert u bij ons van een snelle verzenging. Als u vandaag nog bestelt, wordt uw product binnen enkele dagen op het door u opgegeven adres bezorgd. We hebben voor u de Delta verchroomde ratel hand treklier van het merk DeltaHoist. Deze is verkrijgbaar in de uitvoeringen 500 kilogram, 1, 2 en 3 ton en wordt geleverd zonder staalkabel. We blijven ons assortiment verbreden, houd daarom de webshop in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen. Al onze producten zijn voorzien van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Advies van onze medewerkers

Komt u er niet uit? Heeft u vragen over het kopen of huren van een treklier? Onze medewerkers helpen u dan graag verder. We geven u graag een persoonlijk advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook als u op zoek bent naar een specifiek product en u kunt het niet vinden in onze webshop, kunt u onze deskundige werknemers raadplegen door te bellen naar +31(0)416 661913.


 

Andere interessante pagina's:
Elektrische takel prijs | Elektrische loopkat | Kettingtakel 1 ton