Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Kettingtakel 1 ton

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bij BMI Hijsgereedschap koopt of huurt u een kettingtakel voor gewichten tot 1 ton. Dit is een mechanisch apparaat dat wordt gebruikt voor het heffen van zware ladingen objecten en apparatuur. Ons bedrijf specialiseert zich in hef- en hijsgereedschap en weet hoe belangrijk het is dat u de juiste kettingtakel gebruikt voor het juiste gewicht waarmee u werkt. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en onze middelen en apparatuur gaat dan ook lang mee. Tevens verzekeren we u van scherpe prijzen wanneer u een kettingtakel tot 1 ton bestelt. Al onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de strenge gestelde Europese CE-eisen. Onze hef- en hijsmiddelen voldoen dan ook aan alle veiligheids- en betrouwbaarheidseisen.

Kettingtakel voor gewichten tot 1 ton online bestellen

We hebben voor elk karwei wel een kettingtakel; verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van 250 kg tot 20 ton. Bent u op zoek naar een kettingtakel voor werk tot 1 ton? Dan hebben we verschillende opties voor u:

  • Delta Yellow: met een modern en robuust design, dubbel afgesloten behuizing, geharde kwaliteit en een lasthaak van gehard staal.
  • Delta Green: robuuste uitvoering, te leveren met of zonder overlastbeveiliging en met elke gewenste aandrijfketting of hijskettinglengte.
  • Stage Hand: speciaal voor theater en podia, robuuste uitvoering in het zwart

Kies voor een goede prijs-kwaliteitverhouding

Als u graag uw hef- en hijsmiddelen huurt of koopt tegen de scherpste prijzen, raden we u zeker aan onze webshop te bekijken. Hier plaatst u eenvoudig de producten, zoals een kettingtakel voor gewichten tot 1 ton, in de winkelwagen en huurt of bestelt u deze meteen. Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding we u ook een goede service; wij denken graag met u mee over uw hijsproblemen en adviseren u graag zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u nog vragen over het kopen van een (elektrische) kettingtakel voor gewichten tot 1 ton? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0) 416 661913.


 

Andere interessante pagina's:
Elektrische lier kopen | Rateltakel | Valbeveiligingen