Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Hijslier 230v

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Om een elektrische hijslier van 230v te kopen, gaat u naar BMI Hijsgereedschap. U wilt natuurlijk een hijslier kopen van de beste kwaliteit en met een lange levensduur. Bij BMI Hijsgereedschap weet u zeker dat uw investering in een goede hijslier dit waard is. Onze hef- en hijsmiddelen voldoen namelijk allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen en aan de strengst gestelde eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid door het Europese CE.

Een hijslier van 230v kopen uit ons uitgebreide aanbod

We hebben een erg breed assortiment aan verschillende soorten hef- en hijsmiddelen. Wij hebben hier al jarenlange ervaring in en kunnen u dan ook voorzien van vakkundig advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken uit ons uitgebreide aanbod. Als u een hijslier van 230v wilt kopen, hebben wij verschillende uitvoeringen in ons assortiment:

 

  • Delta Karweilier: lichtgewicht, beveiligd, ruime hijshaak.
  • Staaldraadlier DM: leverbaar in verschillende varianten, met noodschakelaar.
  • Delta Electrische Lier CP: compact met een lange levensduur, planetaire tandwielaandrijving.

 

Voor de kwaliteit maakt het niet uit welke hijslier u wilt kopen, ze zijn namelijk allemaal van duurzaam materiaal gemaakt en gaan lang mee. Sommige lieren kunnen echter zwaardere ladingen tillen dan andere, terwijl andere lieren weer gemakkelijker te verplaatsen zijn. Het hangt dus volledig af van de werkzaamheden die u met uw lier wilt verrichten welke lier u het best kunt kopen. Mocht u graag uw eigen lier laten keuren, dan kunt u hiervoor ook uitstekend bij ons terecht.

Liever een lier huren? Ook dat kan!

In ons uitgebreide aanbod kunt u zeker de hijslier van 230v aanschaffen die u nodig heeft. Mocht u liever een hijslier kopen dan huren, is dit ook mogelijk. Zo kunt u de 230v karweilier van het merk Delta ook huren per week. Deze lier heeft een hijshoogte van 28 meter, is licht in gewicht en is snel in gebruik.

Bestel elektrische lieren en handlieren

Naast elektrische lieren hebben we ook verschillende handlieren en staaldraadlieren in ons assortiment. Deze zijn sterk, professioneel en op veel plaatsen toepasbaar. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor het gebruik op een boottrailer of bij ander hijswerk. We hebben zwaar verzinkte of rvs handlieren. Bel +31(0) 416 661913 of ga direct uw handlier of hijslier van 230v in onze webshop kopen! Voor vragen kunt u ons ook benaderen via het contactformulier.

 

Andere interessante pagina's:
Spanband ratel | Kettingtakel kopen | Rateltakel