Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Staaldraadtakel

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd de staaldraadtakel waar u naar op zoek bent. Zo hebben we modellen die 800 kg tot en met 5,4 ton takelen. Het product is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Bestelt u de staaldraadtakel bij BMI Hijsgereedschap? Dan kunt u het product binnen twee werkdagen op het gewenste adres verwachten.

 

Staaldraadtakel geleverd met elke gewenste staalkabel lengte

U bepaalt zelf welke lengte de staalkabel van uw staaldraadtakel heeft. De standaardmaat is 20 meter, maar uiteraard kunnen wij dit geheel naar uw wens aanpassen. Wij horen graag van u welke lengte voor uw situatie geschikt is en wij voorzien u van het juiste product.

 

Profiteer van gratis verzending boven de € 500,-

Wanneer u bij BMI Hijsgereedschap een staaldraadtakel aanschaft van boven de € 500,-, profiteert u altijd van een gratis verzending. Dit geldt uiteraard ook als u andere producten koopt die samen dit bedrag vormen, zoals een elektrische loopkat of een betonkubel. De gratis verzending wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen.

 

Vul het contactformulier in of bel

Wilt u meer weten over de producten die wij leveren? Laat het ons weten. Wij informeren u graag. Vul het contactformulier op de website in en laat weten dat u meer informatie wenst te ontvangen. Wilt u een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan bereikt u ons door te bellen naar +31(0)416 661913.


 

Andere interessante pagina's:
Hefmagneet | Elektrische takel prijs | Handkettingtakel