Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Pallethaak kopen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bij BMI Hijsgereedschap kunt u een pallethaak van de beste kwaliteit kopen. Kwaliteit staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel. Al onze hef- en hijsmiddelen zijn gecertificeerd en voldoen aan strenge veiligheids- en betrouwbaarheidseisen. Daarnaast vinden wij een aantrekkelijke prijsstelling ook erg belangrijk; u koopt uw materialen altijd met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ons ruime assortiment en kies de beste pallethaak om te kopen.

 

Een ijzersterke pallethaak kopen

Wilt u een pallethaak van de beste kwaliteit kopen of huren? Bekijk ons ruime assortiment dan eens. Wij hebben pallethaken van het merk Bomaco in ons assortiment. Deze pallethaken zijn van de beste kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Bij alle pallethaken is het mogelijk om deze te laten leveren met automatisch balanceren, met schuifkop of ring voor de vrachtauto. Ook zijn deze allemaal voorzien van een gebruiksaanwijzing, CE-attest en een SGS indienstellingsverslag. We hebben zelfs pallethaken die tot maar liefst een ton kunnen tillen.

 

Profiteer van onze snelle levering

Het is mogelijk om uw gewenste pallethaak online bij ons te kopen of huren. Dit gaat erg gemakkelijk in onze overzichtelijke webshop. Vervolgens wordt uw bestelling binnen enkele werkdagen geleverd op elk gewenst adres. Voor meer informatie over onze pallethaken, takels en katrollen of het huren van hijsmateriaal neemt u contact met ons op door te bellen naar +31(0)416 661913 of door ons contactformulier in te vullen.

 

 

Andere interessante pagina's:
Takels en lieren | Valbeveiligingen | Elektrische lier kopen