Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Pallethaak huren

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wilt u een pallethaak huren? Doe dit dan bij BMI Hijsgereedschap. U bent dan namelijk verzekerd van een pallethaak van alleen de hoogste kwaliteit. Al onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van verschillende hef- en hijsmiddelen, maar ook voor het kopen van andere gereedschappen.

Voordelen van een pallethaak huren

Wanneer u een pallethaak wilt huren, dan profiteert u van verschillende voordelen bij BMI Hijsgereedschap. Eén van de grootste voordelen van het huren van materialen is dat u geen grote investering hoeft te doen. Daarnaast worden ook bedrijfsstoringen vermeden en kunt u het materiaal direct voor gebruik afhalen. In overleg is het ook mogelijk om producten te laten bezorgen. Bij ons koopt of huurt u een pallethaak in diverse uitvoeringen:

  • Diem 1.8 Ton: eigen gewicht van 142 kilogram, maximaal laadvermogen van 1800 kilogram.
  • BSV 2 Ton: eigen gewicht van 150 kilogram, maximaal laadvermogen van 2000 kilogram.
  • BSV 3 Ton: eigen gewicht van 265 kilogram, maximaal laadvermogen van 3000 kilogram.

Al deze pallethaken zijn perfect voor het horizontaal verplaatsen van pallets. We breiden ons assortiment steeds verder uit. Houd onze website dus in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen!

Vraag vrijblijvend de prijs van een pallethaak op

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een van onze pallethaken voor een bepaalde periode of wilt u graag een pallethaak aanschaffen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de prijs op te vragen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31(0) 416 661913. Naast een pallethaak koopt of huurt u ook diverse andere hef- en klemwerktuigen, zoals treklieren of hefmagneten. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Andere interessante pagina's:
Pallethaak kopen | Duwloopkat | Takels en katrollen