Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Pallethaak huren

Wilt u een pallethaak huren, doe dit dan bij BMI Hijsgereedschap. U bent dan namelijk verzekerd van de beste pallethaken. Al onze producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van verschillende hef- en hijsmiddelen, maar ook voor het kopen van bijvoorbeeld een pallethaak en andere gereedschappen.


 

Voordelen van een pallethaak huren

Wilt u een pallethaak huren, dan profiteert u van verschillende voordelen bij BMI Hijsgereedschap. Eén van de grootste voordelen van het huren van materialen is dat u geen grote investering hoeft te doen. Daarnaast worden ook bedrijfsstoringen vermeden en kunt u het materiaal direct voor gebruik afhalen. In overleg is het ook mogelijk om producten te laten bezorgen. Wij verhuren verschillende pallethaken:

  • Pallethaak Diem 1.8 Ton: eigen gewicht van 142 kg, maximaal laadvermogen van 1800 kg.
  • Pallethaak BSV 2 Ton: eigen gewicht van 150 kg, maximaal laadvermogen van 2000 kg.
  • Pallethaak BSV 3 Ton: eigen gewicht van 265 kg, maximaal laadvermogen van 3000 kg.

Al deze pallethaken zijn perfect voor het horizontaal verplaatsen van pallets. We breiden ons assortiment steeds verder uit. Houd onze website dus in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen!

 

Vraag vrijblijvend de prijs op

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het huren van een van onze pallethaken voor een bepaalde periode of wilt u graag een pallethaak aanschaffen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de prijs op te vragen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31(0) 416 661913. Ook is het bij ons mogelijk om andere hef- en klemwerktuigen te kopen of huren, zoals hefmagneten of een werkbak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Andere interessante pagina's:
Hijswerktuig | Spankettingen | Pneumatische takel