Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Wormwiellier

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Voor een wormwiellier gaat u naar BMI Hijsgereedschap. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan verschillende hef- en hijsmiddelen. U kunt bij ons terecht voor hef- en hijsmiddelen en toebehoren van de beste kwaliteit die voldoen aan de strengste veiligheids- en betrouwbaarheidseisen, maar ook voor de meest klantvriendelijke service. Wij helpen u namelijk graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Ook als u op zoek bent naar een product dat u niet kunt vinden in onze webshop kunt u onze deskundige medewerkers raadplegen.

 

Een wormwiellier kopen bij BMI Hijsgereedschap

U kunt bij ons ook terecht voor het kopen van een wormwiellier. We hebben verschillende soorten handlieren in ons assortiment, waaronder de Delta Wormlier Handlier verzinkt. Deze is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • 250 kilogram
  • 500 kilogram
  • 1000 kilogram
  • 1500 kilogram

Deze wormwiellier is verzinkt en wordt standaard geleverd zonder kabel. Handlieren zijn toepasbaar op veel plaatsen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld op een boottrailer. We hebben ook verschillende elektrische lieren in ons assortiment. Deze zijn lichtgewicht en werken op een accu, voornamelijk van 230 of 400 volt.

 

Bestel snel in de webshop

U kunt uw gewenste wormwiellier online bestellen in onze webshop waar ook andere producten te bestellen zijn, zoals valbeveiligingen en kettingtakels met ratel. Uw bestelde producten worden zo snel mogelijk bezorgd op het door u doorgegeven adres. Voor meer informatie staat het u altijd vrij om onze deskundige medewerkers te raadplegen door te bellen naar +31(0) 416 661913.


 

Andere interessante pagina's:
Lucht kettingtakel | Elektrische hijslier | Het keuren van uw takel