Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Takels en lieren

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Voor de verhuur en verkoop van takels en lieren gaat u naar BMI Hijsgereedschap. Bij ons bent u namelijk verzekerd van de beste kwaliteit. Al onze hef- en hijsmiddelen zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese-CE eisen, wat betekent dat ze voldoen aan de strengste regelgeving op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Ook als het gaat om verhuur kunt u uitgaan van de beste kwaliteit.

 

Takels en lieren huren of kopen

Het is bij BMI Hijsgereedschap mogelijk om takels en lieren te huren of te kopen. Welke optie voor u het beste is, hangt af van een aantal factoren. Heeft u tijdelijk takels en lieren nodig, dan is het verstandig om deze te huren. Zo hoeft u geen grote investering te doen en vermijdt u bedrijfsstoringen. Bovendien kunt u de takels en lieren direct voor gebruik af komen halen. Het is ook mogelijk om takels en lieren te kopen. Dan heeft u een iets ruimere keuze, bijvoorbeeld uit de volgende materialen:

 

Bestel uit ons uitgebreide assortiment

We zijn ons assortiment steeds aan het uitbreiden. Houd onze webshop dus in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen. Koop of huur nu takels en lieren met een erg gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)416 661913. Ook als u op zoek bent naar producten die nog niet op onze website staan, kunnen wij u wellicht helpen!


 

Andere interessante pagina's:
Spanband ratel | Kraanunster | Werkbak