Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Spanband ratel

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een spanband met een ratel heeft u nodig als u een lading vervoert en deze veilig wilt laten arriveren op de eindbestemming. Er zijn diverse soorten spanbanden op de markt en de spanband met ratel is er slechts één van. Bij BMI Hijsgereedschap bieden we diverse hef- en hijsgereedschap aan voor verhuur en verkoop. Wilt u uw lading veilig vervoeren? Dan bestelt u uw producten eenvoudig online en na betaling heeft u het product al binnen twee werkdagen in huis!

Kies de spanband met ratel die bij uw situatie past

In ons uitgebreide assortiment aan spanbanden vindt u altijd de spanband met ratel waar u naar op zoek bent. Zo bieden wij u onder andere:

Al deze producten worden geproduceerd volgens de Europese norm EN-12195-2 en worden geheel naar uw wens afgewerkt. Zo kunnen wij spanbanden leveren met de opdruk van uw bedrijfsnaam of logo. Ook kunnen wij spanbanden met ratels leveren in speciale verpakkingen, zodat u deze kunt verkopen in uw winkel. Bent u benieuwd welk product geschikt is voor uw situatie? Wij geven u hier graag persoonlijk advies over.

Heeft u vragen? Bel of vul het contactformulier in

Heeft u specifieke vragen die u aan ons wilt stellen? Wilt u meer informatie over een spanband met ratel of over onze andere producten, zoals een pallethaak die u kunt huren of een elektrische loopkat met takel? Laat het ons weten door te bellen naar +31(0)416 661913. Wij helpen u graag verder.


 

Andere interessante pagina's:
Hijsmateriaal huren | Elektrische loopkat | Pallethaak huren