Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Duwloopkat

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Met een duwloopkat verplaatst u eenvoudig gehesen lasten van de ene naar de andere plek. Het is een wagentje dat over een rail rijdt met daaraan een hijswerktuig om lasten te verplaatsen. Als u werkt met een duwloopkat, is het uiteraard belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Zo bent u verzekerd van een effectieve werking. Daarom bestelt u het beste een duwloopkat bij BMI Hijsgereedschap. Met onze jarenlange hijs- en hefervaring weten wij u producten aan te bieden met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ons assortiment online en bestel de duwloopkat die u nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat het product binnen twee werkdagen bij u geleverd wordt.

 

 

Een duwloopkat met een lange levensduur

Wanneer u een duwloopkat bij BMI Hijsgereedschap bestelt, weet u zeker dat deze lang meegaat. De wielen zijn gemaakt van gehard staal waardoor u deze een lange tijd kunt gebruiken. De lagers van dit product zijn volledig afgedicht. Heeft u een loopkat nodig die geschikt is voor IPE-, INP-, HEA- of HEB-balken? Dan zit u bij ons helemaal goed. Tevens rekent u ook op ons als u specifiek een vonkvrije loopkat nodig heeft. Ons assortiment is zo breed, dat we van ieder onderdeel of werktuig meerdere uitvoeringen hebben.

Gespecialiseerd in huren en verkopen van hef- en hijsmiddelen

Naast de verkoop van een loopkat of andere producten kunt u ook bij ons terecht als u uw hulpmiddel maar eenmalig of slechts beperkt nodig heeft. Wij zijn namelijk ook een verhuurpartij. U geeft bij ons aan welk onderdeel u wilt huren en voor welke tijdsduur. De huurprijzen die u op onze website vindt, zijn voor minimaal een week. Laat ons weten wat u nodig heeft en of u een loopkat wilt huren of wilt kopen. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Bestel eenvoudig online

Heeft u een duwloopkat gevonden die volledig voldoet aan uw wensen? Dan bestelt u het product eenvoudig online. Wanneer u een bestelling plaatst vanaf € 500,-, wordt deze helemaal gratis verzonden. Voor meer informatie over een duwloopkat of over onze andere producten, zoals een staaldraadtakel of een pallethaak, neemt u contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar +31(0)416 661913, door een e-mail te sturen naar info@hijsgereedschap.nl of door ons contactformulier in te vullen.

 

Andere interessante pagina's:
Hijswerktuig | Kettingtakel huren | Duwloopkat