Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Spankettingen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Wanneer u regelmatig zware lasten vervoert, is het verstandig om spankettingen aan te schaffen. Hiermee brengt u uw goederen veilig van A naar B. Kwalitatief hoogwaardige spankettingen vindt u bij BMI Hijsgereedschap. Onze kettingen zijn geproduceerd volgens de veiligheidsnorm EN 12195-3. Zo weet u zeker dat uw ladingen op een veilige manier worden vervoerd.

 

Spankettingen koopt u bij ons voor veilig transport

Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hijs- en hefmiddelen, waaronder spankettingen. Onze spankettingen zijn onmisbaar in bijvoorbeeld de transportsector of logistiek. Door de ervaring die we door de jaren heen hebben opgedaan, weten wij als geen ander een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren. Daarom zijn wij dé betrouwbare en onmisbare partner voor uw bedrijf.

 

Bestel uw spankettingen en profiteer van snelle levering

Wanneer u ervoor kiest om uw hijs- en hefgereedschap bij ons aan te schaffen, weet u zeker dat uw producten binnen twee werkdagen na betaling geleverd wordt. Wilt u ook profiteren van deze snelle levering? Bestel dan vandaag nog uw spankettingen of andere benodigdheden, zoals een elektrische lier, een hefmagneet of een blokkenklem. Heeft u vragen over uw bestelling of over onze producten? Bel ons via +31(0)416 661913 en wij adviseren en informeren u graag.


 

Andere interessante pagina's:
Duwloopkat | Elektrische loopkat met takel | Handkettingtakel