Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Hijs en spanbanden

Voor duurzame en robuuste hijs- en spanbanden kunt u terecht bij BMI Hijsgereedschap. In zowel Nederland als wel België en Duitsland staan wij bekend om onze service, verkoop, verhuur en keuringen op het gebied van professionele hijsgereedschappen.


 

Hijsbenodigdheden

De kleine, maar ook de grote ondernemer kan bij BMI terecht voor een groot en compleet assortiment aan hijs- en spanbanden. Onze spanbanden zijn gemaakt van de sterkste stoffen, soepel en licht in gewicht, schokabsorberend en rotproef. Bovendien hebt u de keuze uit diverse afmetingen en kleuren voor coderingen. Ten slotte worden de hijs en spanbanden geproduceerd conform de Europese norm EN-1492-1 & EN-12195-2, zodat u bent verzekerd van een veilige werkomgeving. Naast onze span- en hijsbanden hebben wij ook een uitgebreid assortiment in lieren, takels, unsters, valbeveiligingen, hefmagneten en pompwagens.

 

Contactgegevens

Het huren of bestellen van hijs- en spanbanden kan direct en snel in onze online shop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u persoonlijk advies over de voorschriften? Bel ons op het telefoonnummer +31(0)416 661913 of stuur een e-mail naar; info@hijsgereedschap.nl.


 

Andere interessante pagina's:
Kettingtakel elektrisch | Elektrische lier 230v | Valbeveiligingen