Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Hijslier 400v

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u een hijslier van 400v nodig? Dan helpen we u bij BMI Hijsgereedschap graag verder. Wij bieden u alleen de beste kwaliteit in hijsgereedschappen aan, zodat deze een lange levensduur hebben. Deze voldoen dan ook allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen en strengste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

Een compacte hijslier van 400v

Wij hebben diverse lichtgewicht compacte elektrische hijslieren op accu van 230v of 400v. U profiteert daarbij van diverse productvoordelen. Kies bijvoorbeeld voor de hijslier van 400v met een staalkabellier, montageplaat en optionele overlastbeveiliging. Ook komt deze compleet met de bediening en voedingskabel. Met de hijslier van 400v kiest u zelf voor de trekkracht en profiteert u van het gemak dat deze twee à vier keer zoveel gewicht kan trekken. Kijk voor alle elektrische lieren gerust in ons online assortiment.

Aarzel niet om hulp te vragen

Wij staan niet alleen bekend om ons brede aanbod aan hijsgereedschap, maar ook om onze uitstekende service. Mocht u dus twijfels of vragen hebben over een bepaald product, twijfel dan niet om onze professionals in te schakelen. Bel ons op via +31(0) 416 661913 of vul het contactformulier in. Wij helpen u dan graag verder vanuit ons pand in Heesbeen.

Andere interessante pagina's:
Elektrische lier 230v | Pallethaak kopen | Hijsbanden kopen