Waarom BMI Hijsgereedschap?
Levertijd 2 werkdagen na betaling
Gratis verzending vanaf € 500,-
Wij staan garant voor goede service
Ruim assortiment, met vele topmerken
Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
Jarenlange hijs- en hefervaring
Wij denken met u mee!
Online portal waar u digitaal uw
certificaten kunt bekijken
en downloaden

"Een betrouwbare partner voor verhuur en verkoop van hijsgereedschap!"

Kraanweegschaal

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Een eenvoudig te hanteren en duurzame kraanweegschaal annex kraanunster kunt u bij ons uitstekend kopen of huren. BMI Hijsgereedschap is expert in keuringen, verhuur en verkoop van hijsgereedschappen. Wij zijn bij elke klus uw betrouwbare partner. Door het huren van onze speciale kraanweegschaal of kraanunster kunt u eenvoudig zwevende lasten wegen.

 

Meten is weten als u onze nauwkeurige kraanweegschaal gaat huren

In zowel Duitsland en België als in Nederland kan de kleine en grote ondernemer terecht bij BMI Hijsgereedschap voor het huren van een kraanweegschaal, dan wel kraanunster. Onze kraanweegschalen zijn gemaakt van duurzame en ijzersterke metalen, zijn eenvoudig inzetbaar, M-CE geijkt en beschikken over een triple range aanduiding voor extreme nauwkeurigheid. Bovendien zijn ze met een draadloze repeater direct in de hand afleesbaar. Welke weegschaal u ook voor uw kraan huurt, u kunt rekenen op een hoog gebruiksgemak. Een kleine greep uit de te huren modellen kraanwegschaal en kraanunster:

Behalve een weegschaal, huurt of koopt u bij ons ook andere gereedschappen voor uw kraan. Zo vindt u in onze webshop ook hulotangen, valbeveiligingen, lieren en takels, pompwagens, spanbanden, kettingwerk en puinbakken. Daarbij heeft u de keuze uit een ruim assortiment met topmerken als DELTA, ATEX en Beco. Welk gereedschap u ook besluit te huren, u kunt bij ons altijd op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede service rekenen. Ook kunnen wij uw gereedschap voor u keuren indien gewenst.

 

Ontvang persoonlijk advies voordat u een kraanunster gaat huren

Het direct bestellen of huren van een kraanweegschaal annex kraanunster kan snel en eenvoudig in onze webshop. Heeft u opmerkingen, vragen of wilt u persoonlijk advies over bijvoorbeeld de weegschaal die het best bij uw kraan past? Vul het contactformulier in of bel naar +31(0) 416 661913. Wij denken graag met u mee voor een passende hijsoplossing.


 

Andere interessante pagina's:
Hijslier 230v | Hefmagneet | Elektrische takel 500 kg